Код скопійовано в буфер

👟 Додаткова знижка -30% на колекції минулих сезонів Adiads, Reebok від 3х одиниць у кошику Скопіювати промокод THREE30

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Парка жіноча

2 товара

Парка жіноча: сучасні тенденції дизайну та технології пошиття

Останніми сезонами залишається актуальним спортивний стиль одягу та речі, які приближені до нього за дизайном. До них належить і парка жіноча — верхній одяг прямого крою, середньої довжини с лаконічним дизайном, який пасує багатьом дівчатам різного віку. Парка не підкреслює фігуру, адже вона не має приталеного фасону, тож її вибирають для зручних практичних образів, в яких цінується свобода руху, комфорт та тепло.

Ціна на парки жіночі в залежності від якості та виробника

Що характерно сучасним жіночим паркам:

  • Інноваційні тканини. Сучасні парки жіночі виготовляються з використанням практичних інноваційних тканин: поліестеру, нейлону, поліаміду. Вони поєднують в собі здатність відштовхувати вологу, захищати від поривів вітру та забезпечувати вентиляцію під одягом. Такі матеріали гарантують сухість, тепло та комфорт навіть в снігову та дощову погоду.
  • Утеплювачі високої якості. Купити куртку парку жіночу можна з різними видами наповнювача: пух/перо, поліестер, синтепон. Натуральний пух та перо вважаються найтеплішими, така парка підходить для носіння при сильних морозах. Синтетичні матеріали розроблені для помірного та холодного клімату без екстремально низьких температур.
  • Дизайн з урахуванням жіночих форм. Багато моделей парок мають подовжену задню частину, яка закриває стегна, надаючи більше тепла. Також є моделі з розширеним низом, який візуально підкреслює тонку талію.
  • Функціональні елементи. Зручно, коли парка має додаткові елементи, серед яких великі місткі кишені зовні та всередині, манжети з гумками на рукавах, а також текстильні внутрішні манжети, які захищають від вітру. Важливим є і великий капюшон з утепленням для захисту від холоду й дощу.
  • Складність дизайну. Виробники пропонують куртки парки жіночі з цікавими дизайнерськими рішеннями, наприклад, об'ємним коміром, декоративними вставками, аплікаціями та іншими елементами, що надають парці особливого дизайну.

Скільки коштує парка:

Економ сегмент:

Ціна: близько 3000-4000 грн.

Характеристики: Одяг в цьому ціновому діапазоні виготовлено з простих матеріалів. Дизайн лаконічний, без цікавого декору. Бренд може бути менш відомим або не таким престижним.

Середній сегмент:

Ціна: близько 4000-7000 грн.

Характеристики: Парки в цьому діапазоні зазвичай мають вищу якість матеріалів і утеплювачів, більше функціональних особливостей, покращений захист від вітру та вологи. Це куртка парка жіноча, ціна якої формується також завдяки високій популярності та репутації бренду.

Преміум сегмент:

Ціна: 7000-15000 грн. і більше.

Характеристики: Куртки жіночі парки виготовляються з матеріалів найвищої якості: натурального пуха та пера. Дизайн унікальний та витончений, з врахуванням останніх модних тенденцій. Це парка жіноча, купити яку можна від відомого надійного бренду.

Де купити в Києві парку жіночу

Великий каталог жіночих парок представлено в інтернет-магазині “Дикий Крам”, де можна придбати одяг з вигідними знижками. Це жіночі парки, ціна яких найприємніша в період міжсезоння та коли проводиться розпродаж минулих колекцій. Не втрачайте можливість купити модель свого розміру та улюбленого кольору в нашому каталозі.