Код скопійовано в буфер

👟 Додаткова знижка -30% на колекції минулих сезонів Adiads, Reebok від 3х одиниць у кошику Скопіювати промокод THREE30

Даруємо -10% на Asics, Adidas, Skechers, Puma, New Balance Скопіювати промокод May10

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Політика конфіденційності

ПРАВИЛА
збору та обробки персональних даних на Сайті
https://dykyikram.com

та у мобільному застосунку Dykyikram

 

1. Ці Правила визначають порядок обробки персональних даних при використанні Сайту https://dykyikram.com та мобільного застосунку Dykyikram (далі – Сайт), а також є повідомленням суб’єктам персональних даних інформації, обов’язкової згідно законодавства.

2. Суб'єктом персональних даних є фізична особа, яка з будь-якою метою переглядає (використовує) Сайт або придбаває, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити на Сайті продукцію (далі – Споживач).

3. Адміністратором є фізична особа – підприємець Суткова Ніна Олександрівна, місцезнаходження Україна, 07416, Київська обл., с. Погреби, вул. Погребський шлях, 29.

4. Продавцем є будь-яка фізична особа-підприємець або юридична особа, яка пропонує до продажу або продає продукцію Споживачу за допомогою Сайту. Дані продавця зазначаються у договорі купівлі-продажу.

5. Підставою обробки персональних даних є передача Споживачем своїх даних шляхом:

• відвідання Сайту,

• реєстрації на Сайті або здійснення замовлення на Сайті без реєстрації,

• надання даних під час участі в акціях та/або інших маркетингових заходах (конкурси, розіграші призів/ подарунків тощо);

• надання представникам Сайту інформації письмово або усно, в тому числі по телефону, e-mail, в месенджерах або в чаті.

6. Здійснення Споживачем замовлення продукції на Сайті означає надання ним згоди на використання та обробку її персональних даних і вчинення інших дій, передбачених Законом України"Про захист персональних даних".

Склад та зміст зібраних персональних даних

7. Склад та зміст необхідних персональних даних визначається, виходячи з мети збору та обробки персональних даних, наведеної в цих Правилах, та відображається в опитувальниках на Сайті.

8. Склад та зміст зібраних персональних даних, що можуть збиратись на Сайті:

8.1. дані для продажу або пропонування продукції: прізвище, ім’я, по-батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, адреса проживання/доставки, дата народження, перелік замовлень та статус їх виконання, інформація у профілі та у відгуках / коментарях, файли cookie, інші дані, надані Споживачем на запит Адміністратора або Продавця для використання можливостей Сайту;

8.2. дані для здійснення розрахунків: реквізити банківської картки, банківського (карткового) рахунку для перерахування коштів у зв’язку із поверненням продукції, адреса та паспортні дані та / або реєстраційний номер облікової картки платника податків («ідентифікаційний код»),

8.3. дані про використання Сайту, наведені в цих Правилах далі.

Володілець та особи, яким передаються персональні дані

9. Володільцем персональних даних є:

9.1. Адміністратор – в частині даних для пропонування продукції та використання Сайту.

9.2. Продавець – в частині даних для укладення та виконання договору купівлі-продажу продажу.

9.3. Фінансова компанія – в частині даних для розрахунків.

Під фінансовими компаніями маються на увазі компанії WayForPay (детальна інформація за посиланням https://wayforpay.com/uk) та Novapay (детальна інформація за посиланням https://novapay.ua/).

9.4. Служба доставки - в частині даних для здійснення доставки.

Під службою доставки мається на увазі Нова Пошта (детальна інформація за посиланням https://novaposhta.ua/ .

10. Обробка персональних даних здійснюється фінансовою компанією та службою доставки, обраними Споживачем із числа доступних на Сайті. Обробка здійснюється на умовах, визначених відповідними компаніями/службами. Всі відносини з відповідною компанією/службою, пов’язані зі здійсненням нею обробки персональних даних, Споживач врегульовує самостійно, звертаючись безпосередньо за контактними даними, вказаними на її Сайтах.

11. Передаючи персональні дані, Споживач погоджується на передачу цих даних третім особам у випадках, необхідних для реалізації мети збору та обробки персональних даних, за умови дотриманням третіми особами законних вимог щодо збереження та законного використання отриманих персональних даних, наданих Володільцю.

12. Володілець має право без повідомлення про це Споживача передавати персональні дані Споживачів третім особам для виконання нижче вказаних завдань та в об’ємі, достатньому для їх виконання, з метою:

12.1.здійснення юридичних зобов'язань (у тому числі виконання замовлення Споживача);

12.2. запобігання або розслідування можливих правопорушень у зв'язку з використанням Сайту;

12.3. надання інформації правоохоронним та іншим компетентним державним органам на їх запит, що відповідає вимогам чинного законодавства України;

12.4. захист особистої безпеки Споживачів або третіх осіб;

12.5. з метою покращення роботи Сайту або для контролю та аналізу використання Сайту.

Права Споживача як суб’єкта персональних даних

13. Надаючи персональні дані Володільцю, Споживач набуває усіх прав, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», зокрема:

13.1 знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

13.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

13.3. на доступ до своїх персональних даних;

13.4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

13.5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

13.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

13.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

13.8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

13.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

13.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

13.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

13.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13.13.на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Мета збору персональних даних

14. Метою збору та обробки персональних даних є:

14.1. приймання від Споживача замовлень на придбання продукції на Сайті, їх обробка, укладення відповідних договорів купівлі-продажу та вчинення будь-яких дій, необхідних для їх виконання, зокрема (але не обмежуючись) відправлення Споживачу повідомлень, пов’язаних з виконанням цих договорів;

14.2. надання клієнтської підтримки, забезпечення обміну коментарями / враженнями від здійснених покупок на Сайті;

14.3. розсилка рекламно-інформаційних повідомлень Сайту;

14.4. забезпечення ведення бухгалтерського обліку та здійснення операційної діяльності Продавця, реалізації ним інших господарських, цивільно-правових, податкових відносин, необхідних для виконання замовлень Споживача;

14.5. забезпечення роботи Сайту або його окремих складових.

Розсилка рекламно-інформаційних повідомлень

15. Адміністратор може здійснювати відправку Споживачу оновленої інформації, інформаційних бюлетенів з останніми новинами, новими надходженнями, спеціальними пропозиціями та оголошеннями про продаж через будь-які засоби зв'язку, включаючи електронні повідомлення (e-mail), SMS, Viber, Push-повідомлення за реквізитами, зазначеними у відповідних полях для заповнення при реєстрації/оформлення замовлення.

16. Передача рекламно-інформаційних повідомлень здійснюється шляхом розсилки текстових повідомлень на адреси електронної пошти та номери телефонів, надані Споживачем Володільцю.

17. Розсилка може містити інформацію про новини Сайту, майбутні акції з продажу товарів, розіграшах, знижки, спеціальні пропозиції та інші заходи для Споживачів.

18. Споживач має право у будь-яку мить відписатися від отримання розсилки через відповідний функціонал в складі листа на електронну пошту (натиснувши на посилання "Скасовувати" внизу листа). Також можна відписатися, в особистому кабінеті або зв'язавшись з Адміністратором за його контактними даними, зазначеними у цих правилах та/або на Сайті.

Дані про використання Сайту

19. Володілець може збирати інформацію, яку веб-переглядач Споживача надсилає щоразу, коли останній відвідує Сайт.

20. Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса інтернет-протоколу комп'ютера Споживача (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки Сайту, які відвідує Споживач, час і дата відвідування, час, витрачений на ці сторінки, унікальний ідентифікатор пристрою та інші діагностичні дані.

21. Якщо Споживач отримує доступ до Сайту через мобільний застосунок, дані про використання можуть містити інформацію про тип використовуваного мобільного пристрою, унікальний ідентифікатор мобільного пристрою, IP-адресу мобільного пристрою, мобільну операційну систему, тип мобільного Інтернет-браузера та інші діагностичні дані.

22. Володілець може використовувати Google Analytics – службу веб-аналітики, яка відслідковує та звітує про трафік Сайту та може використовувати зібрані дані для контекстуалізації і персоналізації оголошень власної рекламної мережі. Політика конфіденційності Google розміщена за посиланням: https:// policies.google.com / privacy?hl=uk.

Файли cookie

23. Володілець використовує файли cookie та аналогічні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність Сайту та активність Споживачів при його відвідуванні.

24. Файли cookie надсилаються у веб-переглядач із Сайту та зберігаються на пристрої Споживача. Споживач може налаштувати свій веб-переглядач та відмовитися від всіх файлів cookie або вказати, коли файли cookie можуть надсилатися. Однак, якщо Споживач не приймає файли cookie, він втрачає можливість користуватися деякими елементами Сайту.

25. Якщо Споживач продовжує користуватися Сайтом, це означає його згоду на використання Адміністратором файлів cookie.

Строк обробки персональних даних

26. Дані Споживача включаються до баз персональних даних Сайта з моменту, коли Споживач вперше передає такі дані на Сайт (в Сайт), оновлюються та доповнюються по мірі одержання такої інформації від Споживача протягом періоду користування ним Сайту.

27. Дані зберігаються протягом 3 (трьох) наступних років після останнього відвідання Споживачем Сайту (Сайту) або видалення профілю Споживача на Сайті, якщо такий створювався.

28. Персональні дані можуть знищуватися після виконання договорів, пов’язаних купівлею Споживачем продукції на Сайті, виключно після закінчення строку, встановленого законодавством для зберігання документів та звітної інформації, де такі дані були використані у зв’язку із відповідними правочинами.

Видалення персональних даних

29. Споживач має право відкликати свою згоду на збір на обробку персональних даних шляхом видалення частини персональних даних з баз Сайта або видалення профілю Споживача, якщо такий створювався

30. Для використання Споживачем своїх прав суб’єкта персональних даних, зокрема, для видалення частини персональних даних з баз Сайта або видалення профілю Споживача (якщо такий створювався), він має направити Адміністратору відповідну вимогу одним із наступних способів:

• на поштову адресу ФОП Суткова Ніна Олександрівна, Україна, 07416, Київська обл., с. Погреби, вул. Погребський шлях, 29,

• по тел. +380969877756 - дзвінок по тарифам вашого оператора;

• на Email – [email protected];

31. Після видалення персональних даних Споживача у разі наміру відновити використання Сайта йому необхідно буде повторно надати свої персональні дані, що вимагаються для користування Сайтом та належного виконання Володільцем своїх функцій.

Інші умови обробки

32. Дані Споживачів збираються та обробляються на території України у зв'язку з продажем продукції / наданням супутніх послуг на території України виключно та згідно з чинним законодавством України.

33. Персональні дані збираються і накопичуються в електронному вигляді в програмному комплексі Володільця.

34. Будь-які звернення або запити щодо персональних даних, які обробляються на Сайті, в тому числі з приводу реалізації прав Споживача у сфері персональних даних, мають направлятися письмово за контактними даними Адміністратора, вказаними на Сайті.

35. Споживачці є вільними у передачі персональних даних. Відмова передати дані, зазначені у опитувальнику, призведе до неможливості купівлі товарів на Сайті.

36. У випадку виявлення неправомірної передачі персональних даних, Споживач зобов’язаний невідкладно направити Володільцю звернення у передбаченому цими Правилами порядку.

37. При користуванні Сайтом Споживач має право використовувати лише ті персональні дані, банківські картки, банківські рахунки, документи, що належать йому на законних підставах (оформлені на його ім’я в установленому законом порядку).

38. Володілець вживатиме всіх необхідних заходів, щоб гарантувати, що персональні дані Споживача будуть оброблятися надійно і відповідно до Публічного договору, та не будуть передані третій особі, доки вона не забезпечить належні засоби контролю щодо захисту персональних даних.

39. Сайт може містити посилання на інші сайти, які мають інших власників та адміністраторів і які не пов’язані з Адміністратором або Продавцем. Якщо Споживач переходить за таким посиланням, його буде спрямовано на сайт третьої сторони. Споживачу наполегливо рекомендується знайомитися з політикою конфіденційності кожного сайту перед переходом.

40. Володілець не контролює та не бере на себе відповідальність за вміст, політику конфіденційності будь-яких інших сайтів або служб третіх осіб.

 

        

Затверджено Адміністратором 20 грудня 2022 р.