Код скопійовано в буфер

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Весняні куртки жіночі

1 товар

Куртка жіноча весна: як обрати універсальну модель для роботи та дозвілля

Весняна погода буває непередбачуваною, й важливо мати в гардеробі зручну та стильну куртку, яка підійде як для роботи, так і для відпочинку. Універсальні жіночі куртки весна зі стильним сучасним фасоном завжди можна знайти в каталогах відомих брендів в інтернет-магазині “Дикий Крам”. Кожного сезону дизайнери розробляють цікаві новинки для жінок і вони представлені в нашому асортименті.

Жіноча куртка весна — від чого залежить вартість, що важливо при виборі

Перед тим як купити жіночу куртку весна, варто оцінити її основні характеристики: довжина, наявність коміра або капюшону, функціональність кишень, якість наповнювача, можливість від’єднати теплий підклад

Довжина

Куртки на весну жіночі зазвичай мають коротку або середню довжину, адже в цей сезон нема потреби в захисті від снігу, сильних поривів вітру та морозу. Коротка куртка весняна жіноча цікаво виглядає з джинсами, короткими спідницями, а подовжена до середини стегна підходить до образів з легінсами.

Наявність ворота або капюшону

Хоча куртка на весну жіноча більше підходить для носіння у відносно теплу погоду, вона повинна мати захисні елементи біля шиї та голови. Глибокий капюшон замінить шапку у вітряну погоду та дощ. Але якщо хочеться придбати модель без нього, варто розглянути й купити весняну куртку жіночу с високим коміром, що замінить баф у негоду.

Кишені

Весняна куртка жіноча для роботи та дозвілля має передбачати функціональні кишені зовні, щоб покласти ключі, телефон, гаманець. Краще придбати модель з кнопками або блискавками, щоб застебнути кишені під час опадів чи сильного вітру.

Якість наповнювача

Для весняного одягу виробники обирають тонкі наповнювачі, які не створюють надлишку тепла: поліестер, пух, перо, синтепон. Якщо жіноча весняна куртка пошита з натуральним пером та пухом, вартість буде вищою, ніж у моделі з синтетичним матеріалом. 

Знімний підклад

Якщо необхідна універсальна куртка жіноча весна, купити варто модель, в якій є знімний підклад. В теплу погоду його можна зняти, щоб зробити одяг невагомим та дихаючим. А при нульовій температурі та морозі пристебнути для додаткового комфорту.

Ціна на жіночі куртки весна

Куртки невисокої та середньої вартості можуть бути виконані у простому дизайні з синтетичних матеріалів, серед яких поліестер, нейлон або бавовна. Дорожчі куртки весняні жіночі відрізняються пошиттям з натуральної шкіри, хутра, нейлона, поліестера. У середньому, ціна на весняні жіночі куртки становить від 1000 до 5000 гривень і більше.

Куртка жіноча весна — де купити

Завжди зручно вибирати верхній одяг серед великого асортименту, де представлені моделі різної довжини, кольору та фасону. Стильні жіночі куртки весна інтернет магазин “Дикий Крам” пропонує в різноманітних колекціях відомих брендів: Reebok, Jack Wolfskin, The North Face. Одяг має технічно продуманий фасон, зручний для повсякденних прогулянок, подорожей, образів для роботи та дружніх зустрічей.