Код скопійовано в буфер

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Осіння куртка жіноча

1 товар

Куртка осіння жіноча — як обрати якісний одяг для захисту від вітру та дощу

Осінь — це чарівний сезон, коли природа змінює кольори, а повітря наповнюється свіжістю. Проте, разом з цим приходять й прохолодні ранки та непередбачувані дощі. В такий період важливо мати практичну та зручну осінню куртку, яка забезпечить надійний захист від холоду та дощу, а також дозволить відчувати себе стильно й комфортно. Якісна куртка осіння жіноча з інтернет-магазину “Дикий Крам” стане чудовим вибором для спортивних тренувань, міських образів, подорожей та активного дозвілля. 

Куртка осінь жіноча — від чого залежить вартість, який матеріал найкращий

При виборі верхнього одягу на осінь велике значення має його матеріал. Якісні матеріали забезпечують захист від вітру, холоду та дощу, а також дозволяють шкірі дихати. Оскільки верхній шар одягу виконує основні захисні функції, від нього залежить вартість готового виробу.

  • Котон. Натуральний бавовняний матеріал, який є м'яким і добре пропускає повітря. Куртка осінь жіноча допоможе зберегти тепло в холодні дні та забезпечить комфорт у теплий осінній період.
  • Нейлон. Легкий та водовідштовхувальний синтетичний матеріал, що захищає від дощу та вітру. Нейлонові моделі добре витримують знос, що робить їх практичним вибором на кожен день.
  • Поліестер. Синтетичний матеріал, який добре захищає від дощу та вітру, а також швидко сохне. Куртки з поліестеру дуже зручні для активного способу життя.
  • Тканина з просоченням. Це інноваційний матеріал, що розрахований на носіння одягу в непогоду та сильну зливу. Такі жіночі куртки осінь можуть бути тонкими та легкими, але не пропускають вологу, зберігаючи сухість та тепло всередині.

Найбільш технологічні тканини з водовідштовхувальними функціями та якісним просоченням використовують для пошиття одягу для колекцій середнього та преміум класу. Це куртки осінні жіночі, ціна яких коливається близько 4000-8000 грн.

Ціна на куртки осінні жіночі в різних категоріях

Зазвичай, в колекціях відомих брендів представлені куртки різних цінових категорій, щоб задовольнити потреби всіх споживачів.

  • В низькому ціновому сегменті можна купити осінню куртку жіночу від 500 до 2000 грн. Ці моделі часто мають лаконічний дизайн та базовий наповнювач, але непогано захищають від холоду та дощу.
  • У середньому ціновому діапазоні купити жіночу куртку осінь можна від 2500 до 5000 грн. Це зручні якісні моделі популярних брендів, серед яких цікаві дизайнерські куртки зі збалансованим поєднанням функціональності та стилю.
  • У вищому ціновому діапазоні вартість може перевищувати 6000 грн. В таких колекціях представлені ексклюзивні дизайнерські моделі та куртки від відомих лідерів модної індустрії, що пропонують найвищу якість матеріалів та унікальні дизайнерські рішення. Наприклад, це комбінована куртка осінь зима жіноча, що універсально підходить на два сезони.

Де купити осінні куртки жіночі

Жіночі куртки на осінь можна замовити з доставкою по Києву та Україні в інтернет-магазині стильного брендового одягу “Дикий Крам”. В наявності легкі вироби без наповнювача, розраховані на суху теплу погоду. Також можна придбати утеплені моделі з пухом, синтепоном, поліестером, в яких зручно та комфортно проводити час на природі. Замовляйте осінні куртки жіночі, ціни на які дуже привабливі у період розпродажу: в магазині часто діють акції та знижки на одяг відомих брендів.