Код скопійовано в буфер

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Весняні куртки чоловічі

5 товарів

Як обрати весняні куртки чоловічі з захистом проти вітру та холоду

Навесні погода часто змінюється з сонячної на дощову та вітряну, тож важливо мати в гардеробі універсальний верхній одяг з захистом від будь-яких погодних умов. Стильні та комфортні весняні куртки чоловічі зазвичай обирають для повсякденних образів, пробіжки чи активного дозвілля, адже вони легкі та в міру утеплені.

Чоловіча куртка весна — від чого залежить вартість та якою має бути щільність утеплювача

На вартість верхнього одягу впливає кілька чинників, але одним з важливих є якість та щільність наповнювача. Зазвичай чоловічі весняні курточки мають менш щільний утеплювач порівняно з зимовими моделями. Для них використовуються тонкі та легкі утеплювачі, які забезпечують комфорт та тепло, не роблячи одяг важким.

Щільність утеплювача вимірюється в грамах на квадратний метр (г/м²), а її типові показники можуть бути приблизно наступними:

  • 40-60 г/м². Це легкі утеплювачі, які підходять для прохолодних весняних днів та ночей. Вони забезпечують достатній комфорт і не перегрівають тіло, коли температура піднімається. Купити чоловічу весняну куртку можна для носіння в теплому регіоні або у повсякденності в суху сонячну погоду.
  • 60-80 г/м². Куртки на весну чоловічі забезпечують більший захист від прохолоди та підходять для весняних днів, коли температура опускається до нуля градусів.
  • 80-100 г/м². Такі утеплювачі добре підходять для похмурих і прохолодних весняних днів з поривами вітру та опадами. Це чоловіча куртка весна, ціна якої буде найвища в порівнянні з іншими варіантами через використання більшої кількості утеплювального матеріалу.

Ціна на чоловічі куртки весна від відомих брендів

Ціна на чоловічі весняні куртки від відомих брендів може значно варіюватися в залежності від різних факторів, таких як рівень репутації бренду, використані матеріали, дизайн, технології та інші функціональні особливості. Загалом, купити весняну чоловічу куртку в інтернет-магазині “Дикий Крам” можна за такою вартістю:

  • Jack Wolfskin. Залежно від колекції, використаних технологій та матеріалів можна замовити модель вартістю від 6000 до 15000 грн.
  • REEBOK. Середня вартість змінюється в межах від 2500 до 10000 грн.
  • Camel-Active. Це класичні та спортивні чоловічі куртки весна, ціна яких знаходиться в діапазоні від 6000 до 9000 грн.

 Де купити чоловічі весняні куртки

Комфортні та стильні весняні куртки для чоловіків рекомендується замовляти в магазині з сертифікованим оригінальним товаром. Це гарантує довговічність та практичність одягу, який прослужить не один сезон.

В каталозі “Дикий Крам” зібрані найбільш сучасні та цікаві моделі одягу на весну для чоловіків в різноманітній кольоровій гамі. Це куртки на кнопках, блискавці та ґудзиках, з глибоким капюшоном або акуратним невисоким коміром. В наявності моделі з натуральної шкіри, бавовни та синтетичних матеріалів, розраховані на різні погодні умови. Звертайтеся за консультацією до спеціалістів магазину, щоб обрати найкращу куртку на весну свого розміру.