Код скопійовано в буфер

👟 Додаткова знижка -30% на колекції минулих сезонів Adiads, Reebok від 3х одиниць у кошику Скопіювати промокод THREE30

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Осінні куртки чоловічі

6 товарів

Яка куртка осіння чоловіча надійно захищає від дощу та вітру

Сучасні осінні куртки мають вражаючі технології, які забезпечують високий рівень захисту від дощу та вітру. Серед них особливо виділяються мембрани та покриття DWR, що значно підвищують функціональність і комфорт такого одягу. Обираючи одяг, варто звертати увагу на ці матеріали та технології, щоб куртка якісно виконувала свої головні функції.

Куртка чоловіча осіння — від чого залежить вартість 

При виборі куртки завжди оцінюють довжину, фасон, колір, і найголовніше, якість зовнішніх та внутрішніх матеріалів, від яких залежить вартість. Кожна куртка осіння чоловіча, ціна якої перевищує середній рівень, зазвичай має найкращий захист від дощу, вітру та негоди й доповнена інноваційними технологіями:

  • Мембрани. Це тонкі шари матеріалу, які розміщені на внутрішній стороні куртки. Вони виготовлені з мікроскопічних пор, які не пропускають воду, але дозволяють волозі випаровуватися зсередини, створюючи таким чином мікроклімат для комфортного носіння.
  • DWR. Покриття DWR — це водовідштовхувальний захист на поверхні куртки, який допомагає воді капати та не вбиратися в тканину. Купити осінню куртку чоловічу з DWR рекомендується для активного дозвілля, адже покриття також покращує вентиляцію, оскільки допомагає підтримувати сухість внутрішнього шару.
  • Портативні мембрани. Ця технологія дозволяє вбудовувати мембрану безпосередньо у тканину куртки, роблячи її більш легкою та міцною. Такі моделі мають високу стійкість до атмосферних впливів, адже мембрана захищена від пошкоджень.
  • Системи вентиляції. Деякі чоловічі куртки осінь мають системи вентиляції, які можна регулювати залежно від погодних умов. 
  • Склеєні шви. Склеювання швів за допомогою спеціальних технологій допомагає утворити водонепроникні зони, що запобігають потраплянню вологи через них.

Ціна на осінні куртки чоловічі в залежності від бренду

  • Бюджетні бренди (до 4000 грн.). Осінні куртки чоловічі ціна яких лежить в цьому діапазоні, зазвичай виготовляються з доступних матеріалів та можуть мати прості фасони.
  • Популярні бренди (4000-7000 грн.). У цьому діапазоні більше якісних курток з більш розвинутими технічними характеристиками. Бренди можуть використовувати високоякісні матеріали та водонепроникні мембрани.
  • Преміум бренди (7000-15000 грн.). Купити чоловічу куртку осінню з цієї категорії можна з найвищим рівнем якості, використанням інноваційних матеріалів та передових технологій. Вони можуть мати додаткові функції, такі як регульована вентиляція й відмінна теплоізоляція.

Де купити осінню куртку чоловічу

Теплі та водонепроникні осінні куртки для чоловіків можна швидко та вигідно замовити в інтернет-магазині “Дикий Крам”. В каталозі зібрані вироби від популярних брендів Reebok, Jack Wolfskin, Outdoor-research, Camel-Active та інших. Встигніть замовити одяг за приємними цінами зі знижками!