Код скопійовано в буфер

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Демісезонні Куртки чоловічі

1 товар

Куртки чоловічі демісезонні — варіанти утеплювачів та показники їх якості

Демісезонні куртки — це універсальний одяг для мінливої погоди, коли температура коливається в широкому діапазоні, а опади змінюються від туману до снігу. Для цього сезону рекомендується обрати якісну куртку з утеплювачем, що зберігає оптимальний мікроклімат тіла. Замовити куртки чоловічі демісезонні можна в інтернет-магазині “Дикий Крам”, обравши модель серед брендових новинок.

Куртка чоловіча демісезонна — яка ціна в залежності від матеріалу наповнювача

Головним фактором збереження тепла та комфорту є вибір правильного утеплювача. Для цього виробники використовують синтетичні матеріали, натуральний пух або мембрану.

Синтетичні матеріали

Цей вид утеплювача виготовляється зі штучних волокон, серед яких поліестер або нейлон. Він легкий, має відмінні водовідштовхувальні властивості та добре зберігає тепло. Важливою перевагою є те, що синтетичний утеплювач відштовхує вологу й швидко сохне, що дозволяє залишатися сухим навіть під час дощу.

Перед тим як купити демісезонну куртку чоловічу, варто звернути увагу на щільність утеплювача. Зазвичай щільність для демісезонних курток виражається у грамах на квадратний метр (г/м²) і може коливатися від 40 г/м² до 100 г/м² і більше. Це відносно легкий утеплювач, але він забезпечує достатній рівень тепла для прохолодних весняних та осінніх днів.

Вартість одягу варіюється в діапазоні від 1500 грн. до 15 000 грн. в залежності від репутації виробника, фасону, наявності корисних функціональних деталей.

Натуральний пух

Утеплювач з натурального пуху забезпечує відмінну теплоізоляцію та легкість. Пух має високу здатність утримувати тепло повітря між волокнами, що робить його ефективним варіантом для холодних днів. Важливо звернути увагу на показник Fill Power, який вказує на якість та об'єм пухового утеплювача. Чим вищий рівень Fill Power, тим краще якість пуху і тим більша його теплоізоляційна здатність. Вимірюється в кубічних сантиметрах на грам (куб. см/г). Це куртка чоловіча демісезонна, ціна якої коливається близько 8000-9000 грн.

Мембрана

Мембрана — це тонкий шар матеріалу, розташований між зовнішнім і внутрішнім шарами куртки. Вона дозволяє виводити вологу тіла зсередини, забезпечуючи дихання шкіри. Популярні бренди використовують різні види мембран: GORE-TEX, Dermizax.

Під час вибору куртки з мембраною, звертають увагу на рейтинг водонепроникності, виражений у мм водного стовпа та показник дихання, виражений у г/м²/24 год. Це демісезонні чоловічі куртки, ціна яких сягає 7000 грн. та більше.

Де купити куртки чоловічі демісезонні

Відомі бренди завжди додають в свої сезонні колекції демісезонні чоловічі куртки. Цей одяг незамінний в перехідний період осені-зими та зими-весни. В каталозі “Дикий Крам” представлені короткі та подовжені моделі у класичному та спортивному стилі для міста, відпочинку на природі, спорту та активного дозвілля.