Код скопійовано в буфер

👟 Додаткова знижка -30% на колекції минулих сезонів Adiads, Reebok від 3х одиниць у кошику Скопіювати промокод THREE30

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Бренд Rip Curl

Історія бренду

 

Rip Curl - австралійський бренд спортивного одягу та екіпірування для серфінгу та інших видів водних видів спорту. Бренд був заснований у 1969 році двома друзями - Брайаном Сінґером та Дагом Ворбі, які займалися виготовленням і продажем серферських дошок.

У 1970-х роках Rip Curl розширив свою лінійку продуктів, додавши до неї спортивний одяг та аксесуари для серфінгу. У 1980-х роках компанія відкрила перший магазин у США та розпочала експорт продукції в Європу.

У 1990-х роках Rip Curl став одним з провідних брендів в галузі спортивного одягу та екіпірування для серфінгу, а в 2000-х роках компанія розширилася на ринок зимового спорядження та активного відпочинку в горах.

На сьогоднішній день Rip Curl є одним з найбільших світових брендів, що спеціалізується на спортивному одязі та екіпіруванні для серфінгу, сноубордингу та інших видів водних та гірських видів спорту. Компанія має свої магазини та дистриб'юторів у більш ніж 60 країнах світу.

Крім того, компанія активно працює над збереженням навколишнього середовища та підтримкою проектів з охорони довкілля, таких як захист океанів, лісів та річок.