Код скопійовано в буфер

👟 Додаткова знижка -30% на колекції минулих сезонів Adiads, Reebok від 3х одиниць у кошику Скопіювати промокод THREE30

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Бренд Haglofs

Історія бренду

 

Чимало брендів прагнуть запропонувати екіпірування для тих, хто любить кидати собі виклик. Оснащення та одяг, здатні витримати суворі випробування, які зберігатимуть сухість і тепло, щоб ваші зусилля не пропали даремно – все це не унікально для Haglöfs.

Haglöfs пропонує набагато більше. Родом зі Швеції, Haglöfs віддає перевагу складним завданням, поставленим тими, кого просто так не залучиш описами гір, лісу і всього, що ховається за горизонтом. Тих, хто не бачить романтики в тому, щоб опинитися на вулиці у 30-градусний мороз чи потрапити під зливу. Тих, хто ставиться до всього зі скепсисом і, можливо, навіть зневажає аутдор-культуру як таку. Дозвольте пояснити навіщо.

Компанію Haglöfs створив мрійник та візіонер. Віктор Хаглёф, син лісника, був звичайним теслею, переконаним у тому, що щоб створювати по-справжньому якісні речі, слід робити їх самому. Сотню років тому життя в стилі аутдор не являло собою приємне проведення часу, яким воно є зараз. Принаймні таким був світ Віктора: життя проходило у боротьбі. Тяжкій боротьбі серед лісів, у довгих походах суворими ландшафтами за жахливої погоди — і зараз йдеться про банальний похід до школи. Віктор Хаглёф поставив завдання полегшити життя тих, хто був змушений постійно перебувати просто неба. Не з власної волі, а з обов'язку служби. Ми вважаємо, що основа аутдорного бренду має бути саме у цьому. Все, що робить Haglöfs, має сенс. Кожна деталь створена для того, щоб зробити життя в стилі аутдор простішим. Коли ваш одяг - партнер, що допомагає завершити розпочате, блискітки і мішура не коштують жодного гроша. Тільки якість має значення.

Компанія Haglöfs побудована на ціннісних засадах: надійність, цікавість, гордість. Суть надійності полягає в тому, що ви можете покластися на екіпірування Haglöfs: воно міцне і функціональне, і не шкодить навколишньому середовищу. Цікавість випливає з постійного переосмислення себе, щоб не втрачати актуальності та створювати нове. А гордість — відображення пристрасті, ставлення до того, що ми робимо, дозволяє виглядати краще, почуватися вільніше. Ми хочемо надихнути людей частіше вибиратися із задушливого офісу.
Бренд Haglöfs важливо бути вашим партнером. Нехай ваш досвід обмежений посиденьками біля багаття чи можливо ви працюєте в полярній експедиції? Навіть у ситуативному кемпінгу не менше цінності: вибираючись одного року на відпочинок, ви створюєте пам'ятні моменти. Раз і назавжди.
Ось у чому Haglöfs відрізняється від конкуруючих брендів в аутдор-індустрії. Саме ваші очікування якості, екологічності, функціональності та дизайну визначають чи стане екіпірування Haglöfs вашим надійним партнером не тільки для пригод заради Книги Рекордів Гіннеса, але й для повсякденних розваг у парку всією родиною. Незалежно від умов — ви проти погоди віч-на-віч. Haglöfs дарує приголомшливий досвід кожному, хто кинув виклик стихії.

Бренд Haglofs

4 товара